1. Home
  2. AKS GAMES NIGHT KAUNE 11.08!
English Language Courses

AKS GAMES NIGHT KAUNE 11.08!

Published 2018-09-13
Share:

Ar kada esate pagalvoję, kad kartais nereikia niekur keliauti, kad būtumėte apsupti anglų kalbos? Tereikia įkelti koją į Kauno Anglų kalbos studijos filialą, esantį Lietuvių g. 1, Kaune LAKRIČIO 08 d. 19:30!

O kas gi yra tas Games Night? 

Games night - neatsiejama AKS dalis, kuri suburia mokytojus ir mokinius bendram tikslui - neformalioje aplinkoje padėti „prasilaužti" ir įgauti daugiau pasitikėjimo bendraujant anglų kalba, įveikiant visas baimes. 

Jei abejojate savo jėgomis, tai ne bėda! Pas mus visada rasite geranoriškai nusiteikusių mokytojų, kurie Jums tikrai padės.

Renginio metu žaisime įvairius žaidimus anglų kalba; Protmūšis, šarados, orientacinis  ir daug kitų žaidimų bus paruošti entuziastingų ir atsidavusių AKS mokytojų. 

Pažadame gardžias vaišes ir gėrimus.

Iš Jūsų prašysime tik vieno - atsiveskite kuo daugiau žmonių! Pakalbinkite kolegą darbe, kasininkę parduotuvėje ar tiesiog savo gerą draugą.

Peržiūrėti praėjusių Games Night foto galite čia: https://www.facebook.com/pg/anglustudija.lt/photos/?tab=album&album_id=1515288858497595

Į visus kilusius klausimus mielai atsakysime el. paštu ir studijos telefonu Kaune kaunas@anglustudija.lt arba 8 607 59971. 

O jei užsuksite pas mus - ir gyvai. Iki susitikimo Kaune!!!