1. Home
  2. Independant English Learning Map
English Language Courses

Independant English Learning Map

Published 2019-09-06
Share:

NORIU ĮSIGYTI SAVARANKIŠKO ANGLŲ KALBOS MOKYMOSI ŽEMĖLAPĮ


Pasiklydus dažnai prisireikia žemėlapio! Jei anglų kalbos mokotės jau daugybę metų, bet vis stoviniuojate tame pačiame lygyje, jei nepasitikite savo žiniomis, bet neturite laiko užsirašyti į kursus, jei artimiausia patikima kalbų mokykla - labai toli, jei šiuo metu jūsų finansuose nenumatytos papildomos išlaidos mokymuisi - tokio tipo bėdų gali būti daugybė; savarankiškas mokymasis gali būti puikus būdas išspręsti jas visas vienu metu! 


Gali būti puikus būdas, bet nebūtinai bus! 

Prastai organizuotas savarankiškas mokymasis gali atnešti nulį rezultatų ir suprastėjusį pasitikėjimą savimi. Jei jūs:

*Nesate tikri, koks jūsų tikslus anglų kalbos lygis ir mokotės 'kažką kažkokiu lygiu'

*Nežinote, kaip teisingai planuoti laiką

*Savarankiškam mokymuisi skiriate per daug arba smarkiai per mažai laiko

*Negalite įsivertinti mokymosi medžiagos tinkamumo, atsirinkti to, kas tinka būtent Jums

*Nenusistatote realistiškų mokymosi tikslų (arba nenusistatote išvis jokių tikslų, nes 'kažką vis tiek išmoksiu')

*Nepajutę progreso per pirmas tris mokymosi dienas šveičiate viską į šoną ir nusiviliate - 

Gali būti, kad jums praverstų papildomos žinios apie mokymąsi, laiko planavimą ir savidiscipliną. Tam jums paruošėme Savarankiško anglų kalbos mokymosi žemėlapį!


KAS TAI PER DALYKAS?

Savarankiško anglų kalbos mokymosi žemėlapis - tai pdf dokumentas lietuvių kalba, kuriame, atsižvelgiant į jūsų anglų kalbos lygį ir mokymosi tikslus (juos nurodysite registruodamiesi) aiškiai ir suprantamai išdėstyti žingsniai geresnės anglų kalbos link mokantis savarankiškai. Šiame žemėlapyje rasite konkrečių ir praktiškų patarimų, kaip  apsibrėžti aiškius ir įvykdomus tikslus, kaip pasirinkti mokymosi medžiagą (popierinę ar internetinę, mokamą bei nemokamą, su tiksliomis patikrintomis nuorodomis), kaip susisteminti jau turimas žinias, kaip suplanuoti savo laiką, kad jo pakaktų pamokoms (ir kiek jo reikėtų skirti savarankiškam mokymuisi bei kaip dažnai), kaip neprarasti motyvacijos, ko reikalauti iš savęs mokymo pradžioje bei kada tikėtis apčiuopiamų rezultatų, taip pat - labai svarbu! - kaip sveikai įsivertinti savo progresą. 

KAS JĮ KŪRĖ?

Savarankiško anglų kalbos mokymosi žemėlapį sudarė Anglų kalbos studijos įkūrėja ir vadovė, anglų kalbos specialistė, dėstanti kalbą jau keturioliktus metus Aurelija Paunksnė Ignotė. Pati Aurelija apie šį žemėlapį sako štai ką: ,,Dažnai į mane kreipiasi žmonės, užstrigę mokymosi procese ir ieškantys profesionalo patarimo - ką jie daro ne taip, kodėl progresas toks skausmingas ir lėtas, kaip jį išjudinti ir nuo ko pradėti, ypač, jei neturi galimybės mokytis privačiose mokyklose. Ne visus besikreipiančius pavyksta pakonsultuoti, nes mano tvarkaraštis labai užimtas, o ir žmonės ne visada gali atvykti ten, kur aš dirbu - į Vilnių; yra daugybė besimokančių kalbos namuose savarankiškai vien todėl, kad arti jų gyvenamosios vietos nėra tinkamos mokyklos ar gero mokytojo. Nemalonu palikti neatsakytų klausimų ar negalėti padėti, nes gėdingai nerandu laiko, tad nutariau visus savo praktinius patarimus bei per daug mokymo metų surinktus pavyzdžius sudėti į vieną paprastą, visiems aiškiai suprantamą dokumentą, kurį noriu pavadinti žemėlapiu, nes jis labai pravers pasiklydus mokymosi procese. Tikiu, kad jis labai padės kiekvienam, ieškančiam būdų sėkmingiau mokytis anglų kalbos neišėjus iš namų. Tam, kad įsitikinčiau, jog padariau viską, ką galiu, kiekvienam įsigijusiam šį žemėlapį įteiksiu ir savo asmeninius kontaktus, kad besimokantieji galėtų manęs klausti visko, kas galbūt pasirodys neaišku ar keblu bandant pritaikyti mano patarimus mokantis savarankiškai.'' 

KAIP JIS VEIKIA?

Savarankiško anglų kalbos mokymosi žemėlapio versijų ne viena - jų sukūrėme net 32, kad galėtume kuo labiau pateisinti jūsų lūkesčius ir paspartinti jūsų savarankiško mokymosi procesą. Žemėlapis jums parenkamas pagal jūsų kalbos lygį (jei jo nežinote, pakviesime jį nemokamai nustatyti štai čia LYGIO NUSTATYMO TESTAS), taip pat atsižvelgiame į jums aktualiausius kalbos aspektus - įsigydami žemėlapį mums turėsite nurodyti, ar norite koncentruotis ties gramatika, kalbėjimu/klausymu, žodynu/rašymu, ar bendru lygio kėlimu. Pagal šiuos kriterijus parinksime jums tinkamiausią personalizuotą žemėlapį!

KAIP GALIU JĮ GAUTI?

Jei jau žinote savo lygį (jei ne - čia LYGIO NUSTATYMO TESTAS), registruokitės žemėlapiui įsigyti štai čia: NORIU ĮSIGYTI SAVARANKIŠKO ANGLŲ KALBOS MOKYMOSI ŽEMĖLAPĮ. Registruojantis paprašysime jūsų vardo, anglų kalbos lygio, kalbos srities, kurią pageidaujate tobulinti, bei el. pašto, kuriuo jums galėsime atsiųsti Žemėlapį - pdf dokumentą. Užpildę registracijos formą būsite paprašyti per dvi darbo dienas atlikti įmoką už žemėlapį nurodytais Anglų kalbos studijos rekvizitais (nepamirškite mokėjimo paskirtyje nurodyti 'UŽ ŽEMĖLAPĮ'). Gavę jūsų įmoką, vėliausiai per 24 valandas (bet labai stengsimės greičiau) atsiųsime jums jūsų asmeninį mokymosi žemėlapį. 

KOKIA ŽEMĖLAPIO KAINA?

Viena asmeninė valandos konsultacija bet kokiais su anglų kalba susijusiais klausimais Anglų kalbos studijoje kainuoja 30 EUR, jei konsultacija vyksta internetu - 35 EUR. Nutarėme, kad Žemėlapis turėtų būti paprastesnė ir pigesnė šios konsultacijos alternatyva - jums nereikia derinti laiko su konsultuojančiu mokytoju, nereikia niekur važiuoti, nieko rašytis ar ruoštis - Žemėlapį gausite į savo el. paštą, jį analizuosite sau tinkamu tempu pasirinktu sau patogiu laiku, jo kaina - 26 EUR, o jei kils keblumų jį pritaikant praktiškai, su Žemėlapiu gauti jo sudarytojos Aurelijos Paunksnės Ignotės kontaktai leis jums vieną mėnesį asmeniniu jos el. paštu klausti visko, kas neaišku. 

JEI TURITE KLAUSIMŲ

Rašykite mums zemelapis@anglustudija.lt. 

NORIU ĮSIGYTI SAVARANKIŠKO ANGLŲ KALBOS MOKYMOSI ŽEMĖLAPĮ

Linkime sėkmės mokantis!